Un produs Blogger.
RSS

Bulete cu ton

Ingrediente:

- 600 g. ton in suc propriu (conserva)
- 350 g. faina
- 200 ml. lapte
- 100 ml. vin alb sec
- 2 oua
- 6 fire patrunjel
- 2 linguri ulei
- sare

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un vas, faceti o gaura in mijloc, adaugati ouale si amestecati cu o spatula. Adaugati putina sare, uleiul, laptele, vinul si patrunjelul si amestecati pana la obtinerea aluatului pe care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la rece 2 ore. Scurgeti apa din ton, maruntiti-l si apoi amestecati-l cu aluatul. Din compozitie formati bulete pe care le prajiti in uleiul incins. Intoarceti-le continuu timp de 2 minute si apoi scoateti-le pe servetele absorbante. Se servesc calde.

Timp de preparare: 30 min

Pofta Buna!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

reclame