Ingrediente:
1 cana lapte
1 pachet margarina
1 plic drojdie uscata
1 ou
branza
chimen
Mod de preparare:
Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor.
Se adauga branza.
Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
Sunt foarte fragede si foarte gustoase.
Va doresc pofta buna.
Saratele cu branza si chimen
10:00 |
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu